Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını akdetmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Sertifikasız yangın kapıları da amelî maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Müstacel çıkış bapları her bugün yürekin mutlak dışarı tamam açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanoğlu binanın dışından içine değil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolaylık bir şekilde hail olmaksızın autarı açılmasını esenlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi hırse dayanıklıdır.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçün TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en munis fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil bulunmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi başüstüneğundan en yaygın standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en Yangın kapısı istanbul makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı düz kolayca açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page